CITY GRILL

CITY GRILL Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 75 beoordelingen
2 mrt 2021 om 11:32 Eten is nooit bezorgd
5 feb 2021 om 10:25 Eten is nooit bezorgd
30 jan 2021 om 11:08 Ik bestelde gisteren een grote hoeveelheid snacks en het was heel lekker. Ook zijn ze laat en open en dat is chill. Sws hier bestellen als je veel honger hebt.
29 jan 2021 om 4:16 Besteld maar eten niet ontvangen zeer slecht!!
25 jan 2021 om 2:58 I never got my food!
18 jan 2021 om 8:40 Eten was lekker en de bezorging snel
15 jan 2021 om 20:26 Schotel moest met pita, rijst en salade. We hadden Adana kebab en lamskotelet schotel besteld, maar ze hadden geen Adana kebab en ze hebben alleen lamskotelet, friet, en tortilla gebracht (geen pita, salade, rijst). De lamskotelet was taai. Nooit meer!
8 jan 2021 om 2:08 Bestelling is na 2 uur nog niet aangekomen
2 jan 2021 om 20:23 2 uur lang moeten wachten op eten. En wanneer ik ze bel krijg ik nog ook te horen dat ik geduld moet hebben
16 dec 2020 om 10:20 Er was geen pindasaus, maar er werd netjes gebeld of het ook curry mocht zijn. Prima eten verder.
11 dec 2020 om 4:50 Jammer van de olijven ben ik niet kapot van, maar dan had ik dat aan moeten geven bij opmerkingen bij het plaatsen van de bestelling. Verder prima
9 dec 2020 om 1:15 Gestoomde friet met een vleugje frituur smaak.... Het was dat we honger hadden... Bij bezorging hele zachte natte friet gekregen, saus was door het hele bakje verspreid, zelfs aan de buitenkant qat voor een niet geweldige ervaring zorgde.